Lopšys vežimėliui Cavoe Moi+ Taupe

Lopšys vežimėliui Cavoe Moi+ Taupe

214,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Lopšys vežimėliui Cavoe Moi+ Taupe

Cavoe Moi+ vežimėlio lopšys įgijo papildomų funkcijų, buvo pridėtą atminties mygtukų funkcija. Ši funkcija nuimti lopšį viena ranka. Tiesiog paspauskite abiejose lopšio pusėse esančius mygtukus ir pakelkite jį laikydami už patogios rankenos kabinoje.

Cavoe Moi+ lopšys yra didelis ir patogus. Jo vidinis ilgis 78 cm. Lopšys gali būti sulankstytas plokščiai transportavimui ar sandėliavimui. Priekinėje lopšio dalyje yra didelis uždaras ventiliacijos skydas, kuris puikiai tiks šiltomis vasaros dienomis. Lopšys turi plastikines kojeles, kurių dėka jis nesusiteps padėtas ant žemės. 

Lopšio vidiniai matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 78 x 31 x 20

Svoris: 4,2 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Lopšys vežimėliui Cavoe Moi+ Taupe

Įvertinti prekę