• Išparduota
Lopšys vežimėliui Cavoe Axo Style Meteorite

Lopšys vežimėliui Cavoe Axo Style Meteorite

193,00 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Lopšys vežimėliui Cavoe Axo Style Meteorite

Axo Style lopšys buvo modifikuotas, lyginant su Comfort kolekcija. Svarbiausias pakeitimas yra ventiliacijos skydelis priekinėje lopšio dalyje, kuris sandariai uždaromas užtrauktuku ir Velcro. Šio tipo ventiliacija užtikrina daug geresnį oro srautą.

Be to, Axo Style lopšys turi naujus, itin elegantiškus varinius dekoratyvinius elementus ir šiek tiek pakeistą apmušalų pjūvį. Dėl abiejų šių elementų lopšys atrodo labai prestižiškai. Kaip ir ankstesnėje versijoje, lopšys turi padidintą papildoma sekcija, patogią nešimo rankeną, apdailintą ekologiška oda, plastikines kojeles, apsaugančias nuo nešvarumų ant lopšio dugno, ir atskirą specialią apsaugą nuo lietaus.

Lopšio vidiniai matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 78 x 33 x 20

Svoris : 5 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Lopšys vežimėliui Cavoe Axo Style Meteorite

Įvertinti prekę