Lopšys vežimėliui Cavoe Avec Meteorite

Lopšys vežimėliui Cavoe Avec Meteorite

179,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Lopšys vežimėliui Cavoe Avec Meteorite

Cavoe Avec vežimėlio lopšys yra didelis ir patogus. Jo matmenys nesiskiria nuo naudojamų pavieniuose vežimėliuose. Jo vidinis ilgis 77 cm.

Priekinėje dalyje yra ventiliacijos skydelis, puikiai tinkantis šiltoms vasaros dienoms. Didelis stogelis nuo saulės su papildoma sekcija, po čiužiniu yra nugaros atramos aukščio reguliavimo mechanizmas. Avec lopšys turi švelnaus siūbavimo funkciją, kai padedate jį ant žemės ant žemės. Šią funkciją galima užblokuoti išskleidžiant specialias atramas, esančias po lopšiu. Lopšys turi specialią apsauga nuo lietaus ir tinklelį nuo uodų.

Techniniai duomenys

Lopšio vidiniai matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 77 x 33 x 21 cm

Svoris: 4,7 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Lopšys vežimėliui Cavoe Avec Meteorite

Įvertinti prekę