Maitinimo kėdutė Colibro Picolo 4in1 Crystal Pink

Maitinimo kėdutė Colibro Picolo 4in1 Crystal Pink

89,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Maitinimo kėdutė Colibro Picolo 4in1 Crystal Pink

Maitinimo kėdutė Picolo nepaisant minimalistinės formos yra daugiafunkcis gaminys. Picolo galima naudoti 4 skirtingais būdais:

Aukšta, laisvai stovinti maitinimo kėdutė – šios konfigūracijos kėdė turi ilgas kojas ir padėklą. Aukšta kėdutė suteikia didesnį komfortą vaiką auginantiems tėvams. Dėl reguliuojamo padėklo kėdės nereikia statyti prie stalo, todėl galėsite patogiai pamaitinti mažylį bet kurioje situacijoje.

Aukšta kėdutė pristumta prie stalo – esant tokiai konfigūracijai, galite nuimti padėklą ir pristumti kėdutę prie prie stalo. Tokiu būdu vaikas savo patiekalus galės valgyti kartu su tėvais prie vieno stalo. Jūsų vaiko saugumą užtikrina 5 taškų saugos diržai ir specialus laiptelių saugos įtaisas, kuris neleis vaikui nuslysti nuo kėdutės.

Žema laisvai pastatoma maitinimo kėdutė – trumpos kojos ir sumontuotas padėklas. Kojų atrama gali būti tvirtinama arba išmontuojama priklausomai nuo vaiko ūgio. Šios formos kėdutė leidžia patogiai pamaitinti kiek didesnį, jau savarankiškai vaikštantį vaiką. 

Žema kėdė – šios konfigūracijos kėdė turi trumpas kojas. Išardyta atrama kojoms, padėklas ir saugos diržai. Ji skirta vyresniems vaikams ir nebūtinai maitinimui. Jis gali būti naudojamas kaip vaikiškas baldas.

Savybės

Skirta vaikams nuo 6 mėnesių iki 15 kg svorio;

4 viename - keturios kėdės viename

5 taškų saugos diržai;

Pakopų apsauga;

Dvigubas padėklas;

Minkšti apmušalai;

Atrama kojoms;

Lengvai valoma;

Nuiimamas padėklas;

Krepšelis smulkiems daiktams;

Lengvai sulankstoma paspaudus sėdynės šonuose esančius mygtukus;

Atitinka EN 14988 reikalavimus;

Techniniai duomenys

Aukštos kėdės matmenys: 70 x 56 x 92 cm

Padėklo aukštis (nuo žemės): 74 cm

Žemos kėdės matmenys: 42 x 49 x 65 cm

Sėdimos dalies matmenys: 29 x 26 x 36 cm

Atstumas nuo padėklo iki atlošo: 21- 27 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Vaiko svoris iki
15 kg
Spalva
Rožinė
Rekomenduojamas amžius nuo
6 mėn
Su ratukais
Ne

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Maitinimo kėdutė Colibro Picolo 4in1 Crystal Pink

Įvertinti prekę