• Išparduota
Maitinimo kėdutė Colibro Noto Agava

Maitinimo kėdutė Colibro Noto Agava

92,00 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Maitinimo kėdutė Colibro Noto Agava

Maitinimo kėdutė Colibro Noto 2in1 apjungia maitinimo kėdutės ir gulto funkcijas. Tai novatoriškas ir daugiafunkcis gaminys. Dėl daugybės reguliavimo galimybių lengvai galite pritaikyti kėdutę pagal vaiko ūgį, stalo aukštį arba sandėliavimui, kai jos nenaudojate.

Colibro Noto turi net 7 aukščio nustatymus, todėl gali būti naudojama kaip aukšta maitinimo kėdutė, pritvirtinta prie valgomojo stalo (su padėklu arba be jo) arba kaip žema kėdutė vyresniam vaikui.

Noto maitinimo kėdutė turi 2 padėklus. Pagrindinis padėklas turi trijų pakopų prailginimo galimybę Kėdės gale yra specialūs kabliukai, ant kurių galite pakabinti nuimtą padėklą. Papildomą padėklą lengva valyti, jis turi puodelio laikiklį ir aukštus kraštelius, kad maistas nenukristų ar gėrimai neišsilietų.

Papildoma Noto maitinimo kėdutės funkcija yra kūdikio gultuko funkcija. Tai leidžia keturių pakopų atlošo reguliavimas (iki gulimos padėties) ir trijų pakopų kojų atramos reguliavimo. Jei savo aukštą kėdutę norite paversti kūdikio gultuku popietiniam miegui, tiesiog atlenkite atlošą ir kojų atramą į gulėjimo padėtį. Gultukas gali būti aukštas arba žemas, priklausomai nuo situacijos. 

Jūsų vaiko saugumą užtikrins penkių taškų saugos diržai bei platūs guminiai paminkštinimai ant kėdutės kojų, kad ji neslystų. Noto kėdės apmušalai pagaminti iš matinės, malonios liesti ekologiškos odos. Jos paviršius padengtas poliuretano sluoksniu, todėl ją lengva valyti.

Savybės

Kūdikio gultuko funkcija

Estetiškas, lengvai valomas apmušalas iš ekologiškos odos 

5 taškų reguliuojamo aukščio saugos diržai 

Guminiai paminkštinimai ant kėdutės kojų, kad ji neslystų ir nebraižytų grindų

7 aukščio pozicijos

4 atlošo padėtys

3 kojų atramos pozicijos

3 lygių padėklo reguliavimas

2 padėklai

Lengva sulankstymo sistema

Sulanksčius neužima daug vietos, kai jos nenaudojate

Techniniai duomenys

Skirta vaikams nuo 6 mėnesių iki 15 kg

Kėdės matmenys: Ilgis: 79 cm, plotis: 53 cm, aukštis: 83-103 cm

Padėklo aukštis (nuo žemės): 57 - 77 cm

Sėdynės matmenys: plotis: 33 cm, gylis: 22 cm

Atlošo aukštis: 44 cm

Gulimojo paviršiaus ilgis: 80 cm

Atstumas nuo padėklo iki atlošo vertikalioje padėtyje: 20cm-23cm

Saugos standartas – EN 14988

Svoris: 7,4 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Vaiko svoris iki
15 kg
Spalva
Žalia
Rekomenduojamas amžius nuo
6 mėn
Rekomenduojamas amžius iki
3 metų
Su ratukais
Ne

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Maitinimo kėdutė Colibro Noto Agava

Įvertinti prekę