Krepšys-kuprinė vežimėliui Colibro Pop Blue

Krepšys-kuprinė vežimėliui Colibro Pop Blue

49,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Krepšys-kuprinė vežimėliui Colibro Pop Blue

Kuprinė Pop yra tobulas krepšys mamai, kuris gali būti montuojamas ant visų tipų vežimėlių. Pagamintas iš storo, impregnuoto ecolen audinio, kuris yra lengvai valomas ir atsparus įvairioms oro sąlygoms. Impregnavimo dėka vanduo nuteka audinio struktūra.

Pop krepšys turi 2 erdvius skyrius ir 9 praktiškas kišenes, puikiai tinkančias žindukams ir buteliukams su gėrimais, kurių dėka tikrai tilps viskas, ko reikia mamai pasivaikščiojant ar ilgesnės kelionės metu.

Patogių, patvarių petnešėlių dėka krepšys gali būti naudojamas kaip kuprinė. Užpakalinė krepšio dalis ir petnešos turi specialią kvėpuojančią korio membraną, kurios dėka geriau sugeria prakaitą ir yra patogesnis naudoti.

Savybės

9 talpios kišenės;

2 dideli skyriai;

Dėl impregnavimo vanduo nuteka audiniu;

Tinka bet kokio tipo vežimėliui;

Dėka petnešėlių galėsite krepšį naudoti kaip kuprinę;

3 tvirtinimo prie vežimėlio būdai;

Pridedamas persirengimo kilimėlis;

Madingas dizainas ir audiniai;

Techniniai duomenys

Maksimali apkrova: 7 kg

Matmenys: 32 x 35 x 15 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Mėlyna

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Krepšys-kuprinė vežimėliui Colibro Pop Blue

Įvertinti prekę