Automobilinė kėdutė Cavoe Grand Prix Pro I-size (15-36 kg), Meteorite

Automobilinė kėdutė Cavoe Grand Prix Pro I-size (15-36 kg), Meteorite

189,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Automobilinė kėdutė Cavoe Grand Prix Pro I-size (15-36 kg), Meteorite

Naujoviška sėdynės forma sukurta taip, kad visa sėdynė tilptų ant plokščio automobilinės kėdutės paviršiaus ir tvirtai prie jo priglustų. Daugelis šiuolaikinių automobilių turi profiliuotas sėdynes su vadinamąja šonine atrama. Turint omenyje tokius automobilius, buvo sukurta Cavoe Grand Prix Pro automobilinė kėdutė. Šis sprendimas taip pat bus puikus vežant du vaikus automobilinėse kėdutėse ant galinės sėdynės, dėl vietos taupumo.

ISOFIX automobilinės kėdutės tvirtinimo sistema yra vienas iš I-SIZE patvirtinimo reikalavimų. Jo dėka galėsite greitai ir dar svarbiau teisingai sumontuoti automobilinę kėdutę automobilyje. Apie teisingą sėdynės montavimą rodo žalia lemputė.

Automobilinės kėdutės Grand Prix Pro apmušalai pagaminti iš dviejų skirtingų audinių. Pagrindinis audinys yra storas ir atsparus dilimui, kuris užtikrina jo ilgaamžiškumą. Antro tipo audinys – tai specializuotas 3D audinys (vadinamasis korinis), užtikrinantis tinkamą oro cirkuliaciją ir neįkaistantis kaip tradiciniai baldiniai audiniai. Jis buvo naudojamas anatomiškai pritaikytose prie vaiko kūno vietose: ant sėdynės, atlošo ir galvos atramos, sugerdamas drėgmę ir taip apsaugodamas nuo prakaitavimo.

Savybės

Sulenkimo funkcija – naujoviška sėdynės sulankstymo iki mažo kubo dydžio funkcija, leidžianti, pavyzdžiui, nenaudojamą kėdutę paslėpti bagažinėje arba sulankstyti pritvirtintą sėdynę.

I-SIZE – naujausias ir griežčiausias Europos saugumo standartas, kuris nuo 2023 m. rugsėjo 1 d. tampa vieninteliu galiojančiu patvirtinimu visų tipų automobilinėms kėdutėms visoje Europos Sąjungoje.

Inovatyvi sėdynės forma – sukurta specialiai montuoti ant profiliuotų automobilinių kėdžių su vadinamąja šonine atrama.

ISOFIX – greito montavimo sistema, sumažinanti riziką neteisingai sumontuoti sėdynę automobilyje. Tai vienas iš I-SIZE standarto reikalavimų.

I-SIZE patvirtinimas vaikams nuo 100 iki 150 cm ūgio

Galimybė pakreipti atlošą (reguliavimas prie automobilio sėdynės atlošo)

Integruotas atlošo ir galvos atramos aukščio reguliavimas (nuo 56 iki 74 cm)

Ventiliuojamas 3D audinys ant sėdynės, atlošo ir galvos atramos.

Matmenys:

Aukštis/ilgis/plotis: 63-80 x 36 x 45 cm

Sėdynės plotis: 36 cm

Sėdynės gylis: 36 cm

Atlošo aukštis (priklausomai nuo galvos atramos nustatymo): 56 - 74 cm

Svoris: 5,5 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Juoda
Grupė
2/3(15-36kg)
Reguliavimo galimybė
Galvos atlošas, Sėdima dalis
Montavimas automobilyje
Veidu pagal važiavimo kryptį
Tvirtinimas automobilyje
ISO-FIX, Saugos diržai

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Automobilinė kėdutė Cavoe Grand Prix Pro I-size (15-36 kg), Meteorite

Įvertinti prekę