• Nauja prekė
Vonelė Colibro Space Cloudy Blue

Vonelė Colibro Space Cloudy Blue

60,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Vonelė Colibro Space Cloudy Blue

Colibro Space – tai didelė, sulankstoma vaikiška vonelė su įmontuotu termometru, dušo laikikliu ir neslystančiu kilimėliu bei vonios gultuku. Ji skirtas vaikams nuo gimimo iki 3 metų amžiaus. Jos dydis ir talpa užtikrina tokį ilgą naudojimo laiką. Bendras ilgis net 84 cm, o talpa net 40 litrų. Space vonelė yra viena didžiausių sulankstomų vonelių rinkoje. Ji turi specialią sutvirtintą struktūrą, todėl nesilanksto net nešiojant su vandeniu.

Vonios gultukas skirtas vaikams nuo gimimo iki 6 mėn. Gultukas palaiko vaiką atitinkamame ūgyje. Gultuko aukštį ir jo nuolydį galima reguliuoti naudojant tvirtinimo dirželius. Vonios gultas užpildytas vandeniui atspariu užpildu, todėl po maudymosi labai greitai išdžiūsta. Jis yra minkštas ir lankstus, todėl patogu maudytis net ir mažiausiam vaikui.

Dėl sulankstomų kojų ir lanksčios silikoninės dalies Space vonelę galima sulankstyti plokščiai, todėl ją daug lengviau laikyti vonios kambaryje. Išskleidus vonią galima pastatyti ant grindų arba, pavyzdžiui, įdėti į vonią ar dušo padėklą.

Integruotas termometras parodys, ar vanduo vonioje yra tinkamos temperatūros, ar jis per šaltas/per karštas. Pamirškite matuoti temperatūrą alkūne. Palieskite termometrą ir jis 10 sekundžių rodys esamą temperatūrą. Jei jo apvadas šviečia žaliai, vanduo tinkamas maudytis, jei mėlynai – per vėsus, o raudonas – per karštas kūdikiui.

Dušo laikiklis leidžia pritvirtinti dušo galvutę prie vonios galo, todėl abi rankos bus laisvos. Išmaudyti kūdikį bus daug lengviau.

Colibro Space vonelėje yra įmontuotas guminis neslystantis kilimėlis, kuris neleidžia kūdikiui paslysti maudant. Guminės neslidžios pagalvėlės ant kojų užtikrina vonios stabilumą, nesvarbu, ar ją statysite ant grindų, į vonią ar į dušo padėklą.

Vonelė turi kanalizaciją su silikoniniu kamščiu, kurio dėka galėsite lengvai ištuštinti vonią. Tiesiog įdėkite ją į vonią arba dušo padėklą ir atidarykite išleidimo kamštį.

Papildomas privalumas – galimybė įrengti vonios gultą dėl specialiai tam profiliuotų kraštų.

Savybės

- sulankstoma kūdikio vonelė su kojelėmis ir silikonine dalimi,

- didelė vonelė vaikams nuo gimimo iki maždaug 3 metų amžiaus,

- nutekėjimas su silikoniniu išleidimo kamščiu,

- dušo galvutės laikiklis,

- įmontuotas neslystantis kilimėlis,

- sulankstomos kojos su neslystančiomis pagalvėlėmis,

- maudymosi gultukas, skirtas vaikams nuo gimimo iki 6 mėnesių

Techniniai duomenys

Ilgis: 84 cm

Plotis: 48 cm

Aukštis nuo žemės iki viršutinio vonios krašto: 24 cm

Svoris: 2,8 kg

Talpa: 40 litrų

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Balta
Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Vonelė Colibro Space Cloudy Blue

Įvertinti prekę