• Nauja prekė
Naktipuodis Colibro Elisse Silver

Naktipuodis Colibro Elisse Silver

45,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Naktipuodis Colibro Elisse Silver

Elisse yra aukščiausios kokybės vaikiškas naktipuodis. Šiuolaikinė modernistinė forma kartu su aukščiausios kokybės medžiagomis paverčia Elisse tikru sostu mažajai princesei ar mažajam princui.

Colibro vaikiškas puodukas Elisse turi minkštą lentą, pagamintą iš minkštos poliuretano putos su neslidžia tekstūra. Lenta turi papildomą laiptelio apsaugą, kuri padės vaikui išlaikyti taisyklingą padėtį.

Elisse puodukas turi nuimamą išorinį dangtelį, kuris atlieka ir kitą svarbią funkciją. Su užvalkalu Elisse galima naudoti kaip kūdikio kėdutę. Taip vaiką lengviau pripratinsite prie puoduko. Užvalkalas turi patogią, estetišką rankeną ir žingsnio saugos įtaisą, kuris neleidžia vaikui paslysti.

Papildomas Elisse puoduko privalumas – aukštas, patogus atlošas. Tai bus ypač naudinga naudojant kūdikio kėdutės funkciją.

Nuimamas vidinis dubuo pagamintas iš antistatinės, lengvai valomos medžiagos. Dėl specialiai profiliuotos rankenos dubenį galima lengvai nuimti.

Elisse puodukas yra tvirtas ir stabilus. Jis turi platų apvalų pagrindą su guminiais neslystančiais kamščiais. Apvali pagrindo forma užtikrina stabilumą visomis kryptimis.

Colibro Elisse supakuotas į elegantišką matinę dėžutę su plastikine nešiojimo rankena, todėl puikiai tinka kaip praktiška dovana.

Savybės

- vaikiškas naktipuodis vaikams nuo 6 iki 36 mėnesių,

- nuimamas išorinis dangtelis,

- nuimamas, lengvai valomas vidpadis,

- minkšta lenta iš poliuretano putų su neslidžia struktūra,

- apsauga nuo paslydimo,

- papildoma vaikiškos kėdutės funkcija,

- aukštas patogus atlošas,

- tvirtas korpusas,

- stabilus apvalus pagrindas su guminiais kamščiais.

Techniniai duomenys

Plotis: 33 cm

Ilgis: 33 cm

Aukštis nuo žemės iki lentos: 18 cm

Aukštis nuo žemės iki atlošo galo: 21 cm

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Pilka

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Naktipuodis Colibro Elisse Silver

Įvertinti prekę