Medinė mini gaisrinė Masterkidz Fire Station

Medinė mini gaisrinė Masterkidz Fire Station

59,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Medinė mini gaisrinė Masterkidz Fire Station

Medinis mini gaisrinės rinkinys iš Masterkidz skirtas vaikams nuo 3 metų leis jiems atlikti ugniagesio vaidmenį ir gesinti gaisrus! Rinkinį sudaro gaisrinė, du ugniagesiai, gaisrinės automobilis ir tokie elementai kaip liepsnos, kūgiai ir pavojingos statinės. Vaikų fantazijai nėra ribų, todėl žaidimo galimybės tokios įvairios ir kupinos nuotykių. Fantastiškas žaislas vaikams, leisiantis žaisti ugniagesius gesinančius pavojingus gaisrus. Daugelis vaikų ugniagesiams jaučia ypatingą simpatiją – jie drąsūs, draugiški, stiprūs, gelbsti žmones.

Mini gaisrinė yra pagaminta iš medienos, kuri ne tik garantuoja ilgaamžiškumą ir tvirtumą, bet ir yra draugiška aplinkai. Pirkdami Masterkidz medinius žaislus prisidedate prie plastiko atliekų mažinimo. Rinkinys ne tik suteiks linksmų valandų, bet ir lavins loginio mąstymo įgūdžius, socialinius įgūdžius bei susikaupimą.

Savybės

- žaislas skirtas vaikams nuo 3 metų

- komplekte yra gaisrinė, du ugniagesiai, gaisrinės automobilis ir papildomi elementai

- gaisrinėje yra vamzdis, skirtas nusileisti iš viršutinio aukšto

- patvarus rinkinys 

- pagamintas iš medžio

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Masterkidz

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Medinė mini gaisrinė Masterkidz Fire Station

Įvertinti prekę