• Išparduota
Medinė dėlionė Quokka Kosmosas
  • Medinė dėlionė Quokka Kosmosas
  • Medinė dėlionė Quokka Kosmosas

Medinė dėlionė Quokka Kosmosas

10,40 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Medinė dėlionė Quokka Kosmosas

Prekės aprašymas

Šauni QUOKKA medinė dėlionė mažyliams „Kosmosas“. Dėlionę sudaro 12 detalių, kurių dydis 25x25x1 cm. Ant medinio pagrindo dėliokite detales ir surinkite visą paveikslėlį. Norint tai padaryti, reikia teisingai parinkti detalių padėtį ir vietą. Idealiai lygus detalių paviršius užtikrina mažylių saugumą, o pati dėlionė padeda lavinti motorinius įgūdžius, vaizduotę ir loginį mąstymą!

ĮSPĖJIMAS! Netinka vaikams iki 1 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Žaislą valykite vandenyje sudrėkintu skudurėliu. Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas ir žaislą patikrinkite. Laikymo temperatūra: nuo +6°C iki + 40°C. Drėgmė: 40-60%. Laikykite atokiau nuo ugnies. Atitinka saugos standartus ASTM F963-17 ir

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

QUOKKA

Duomenų lapas

Amžius nuo
12mėn.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Medinė dėlionė Quokka Kosmosas

Įvertinti prekę