• Nauja prekė
Kūdikio lizdelis dvynukams Lux Collection

Kūdikio lizdelis dvynukams Lux Collection

95,00 €
Pristatome per 5-7 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-7 d.d.

Kūdikio lizdelis dvynukams Lux Collection

Šis dvynukų kūdikių lizdelis pasižymi ne tik gražiu ir unikaliu dizainu, bet ir funkcionalumu, kurį įvertins ir vaikai, ir tėvai.

Didelis, dvivietis, patogus: puikiai pritaikytas dvyniams miegoti kartu, suteikiant jiems saugią ir patogią erdvę nuo pirmųjų gyvenimo dienų.

Daugiafunkcinis: puikiai tinka miegoti, ilsėtis, prisiglausti, taip pat saugi vieta žaidimams ar jutimų ir motorikos lavinimo pratimams. 

Sauga ir komfortas: su saugiu sagties užsegimu, kuris užtikrina lengvą reguliavimą ir stabilumą.

Unikalus ir praktiškas dizainas: graži širdies forma atrodo žavingai, taip pat sukurta atsižvelgiant į dvynių patogumą ir patogumą naudoti tėvams.

Aukštos kokybės medžiagos: pagaminta iš kvėpuojančių, sertifikuotų, saugių kūdikio odai medžiagų ir audinių, užtikrinančių higieną ir lengvą valymą.

Fantastiškas sprendimas dvynių tėvams: palengvina dviejų vaikų priežiūrą vienu metu, sumažina stresą ir padidina komfortą.

Ilgis: 100 cm

Plotis: 100 cm

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Smėlio
Medžiaga
Medvilnė, Poliesteris

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Kūdikio lizdelis dvynukams Lux Collection

Įvertinti prekę