• Išparduota
LEGO® Friends Heartlake City kino teatras 41448

LEGO® Friends Heartlake City kino teatras 41448

57,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

LEGO® Friends Heartlake City kino teatras 41448

LEGO® Friends Heartlake City kino teatras (41448) rinkinys sužavės kiną dievinančius mažuosius. Šįvakar vyks premjera šiame retro stiliaus kino teatre, bus ištiestas raudonas kilimas, ant kurio apsirodys LEGO Friends kino žvaigždė!

Šis atidaromo žaislo žaidimo rinkinys turi bilietų kasą ir raudonojo kilimo vietą vienoje pusėje, o jį atidarius atsiveria peržiūrų kambarys, tualetas ir spragėsių kioskas. Su LEGO® Friends Andrea ir 2 kitomis lėlytėmis.

Vaikai gali žaisti vaidmenimis supergerbėją Andrea arba kino žvaigždę Amelia, arba gali dėtis, kad parduoda bilietus arba spragėsius. Kiną dievinantys vaikai gali įsivaizduoti esą VIP, žiūrintys premjerą arba projektoriaus operatoriai.

Heartlake City kino teatras suteikia vaikams galimybę rodyti savo pačių kino kūrybą lėlytėms, atremiant išmanųjį telefoną į ekraną, kurį apvertus telpa planšetinis kompiuteris.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
7 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

LEGO® Friends Heartlake City kino teatras 41448

Įvertinti prekę