• Išparduota
LEGO® Friends Draugystės namelis medyje 41703

LEGO® Friends Draugystės namelis medyje 41703

89,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

LEGO® Friends Draugystės namelis medyje 41703

LEGO® Friends Draugystės namelis medyje (41703) rinkinys turi daug įmantrių detalių kūrybiškam žaidimui be ribų. Vaikai renka medų iš avilio, gamina inkilus su dailidės spaustuvais, suka vėjo turbiną, kad pakeltų liftą arba žaidžia ant milžiniškos čiuožynės ir sūpynių. Taip pat yra paslėptų detalių, kurias reikia atrasti. Minint LEGO Friends dešimties metų jubiliejų, šiame rinkinyje yra QR kodas, atskleidžiantis jame paslėptus senovinius Hartleiko miesto lobius.

Komplekte yra 5 LEGO® Friends personažai, įskaitant Mia ir upės mini lėlytės su keičiamomis išraiškomis, zuikio personažas, taip pat krovininis dviratis, bičių avilys ir dailidės spaustuvai.

Nesibaigiantys žaidimo būdai. Vaikai gali išreikšti savo kūrybines aistras konstruodami inkilus ar mėgaudamiesi poilsiu mediniame name, kuriame yra darbo kambarys, virtuvė, miegamasis ir svetainė.

Dinaminės detalės. Vaikai gali pakelti liftą sukdami turbiną, pasukti turėklus, kad draugai galėtų užlipti į viršų, pasiųsti veikėjus žemyn čiuožyne arba sūpuoti bičiulius ant sūpynių.

Daugiau nei 30 cm aukščio, 30 cm pločio ir 13 cm) gylio, ši nemaža LEGO® Friends dovana pagyvins bet kurio vaiko miegamąjį.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
8 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

LEGO® Friends Draugystės namelis medyje 41703

Įvertinti prekę