Gultukas Colibro Fly Onyx

Gultukas Colibro Fly Onyx

75,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Gultukas Colibro Fly Onyx

Colibro Fly gultas yra ergonomiškas - jo dizainas pagamintas taip, kad tiek rėmas, tiek apmušalai prisitaikytų prie vaiko kūno formų ir svorio. Dėl to Jūsų kūdikis visada išliks optimalioje padėtyje, o tai itin svarbu pirmaisiais gyvenimo mėnesiais, kai kūdikio raumenys dar nėra visiškai išsivystę.

Lanksti Colibro Fly konstrukcija leidžia vaikui savarankiškai siūbuoti. Vaikas daro trumpus judesius, dėl kurių gulto atlošas švelniai siūbuoja, lavina motoriką ir pusiausvyros jausmą.

Atlošą galima reguliuoti į 2 pakreipimo padėtis. Be to, gultą galima sulankstyti, kad būtų galima transportuoti ar sandėliuoti. Vaiko saugumą užtikrina 3 taškų saugos diržai su tarpkojo užraktu. Konstrukcija yra stabili ir turi net 6 gumines kojytes, kurios neleidžia gultui slysti ant grindų.

Colibro Fly turi elektroninį skydelį su įmontuotu garsiakalbiu, kurio dėka Jūsų vaiko poilsis gali būti praturtintas devyniomis maloniomis melodijomis. Garsumo valdymas ir papildoma švelnios vibracijos funkcija padeda vaikui užmigti. Maitinamas baterijomis, todėl Jums nereikia nustatyti gulto vietos pagal laido ilgį ar atstumą nuo lizdo.

Savybės

Ergonomiškas gultukas vaikams, sveriantiems iki 9 kg.

9 melodijos ir garsumo valdymas.

Vibracijos funkcija.

2 atlošo pasvirimo padėtys.

6 gulto pagrindo atramos taškai su neslystančiomis kojelėmis.

Ergonomiškas dizainas, leidžiantis švelniai siūbuoti.

3 taškų saugos diržai.

Plokščio lankstymo funkcija.

Techniniai duomenys

Sėdynės plotis: 35 cm

Atlošo aukštis: 49 cm

Sėdynės gylis: 15 cm

Aukštis (priklausomai nuo atlošo padėties): 55 cm - 66 cm

Ilgis: 66 cm

Plotis (prie pagrindo): 51 cm

Svoris: 2,75 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Vaiko svoris iki
9 kg
Spalva
Tamsiai Pilka
Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn
Įtrauktas nuotolinio valdymo pultas
Ne

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Gultukas Colibro Fly Onyx

Įvertinti prekę