• Išparduota
Šautuvas Nerf Elite Flip 16
  • Šautuvas Nerf Elite Flip 16
  • Šautuvas Nerf Elite Flip 16
  • Šautuvas Nerf Elite Flip 16

Šautuvas Nerf Elite Flip 16

72,37 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Šautuvas Nerf Elite Flip 16

„Nerf“ arba nieko! „Nerf“ kviečia pajudėti! „Nerf“ žaislai ir žaidimai skatina peržengti savo galimybių ribas ir žaisti taip, kaip tik nori. „Nerf“ šautuvai – tai džiaugsmas ir pramoga ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. „Nerf“ kviečia pajudėti! Šautuvas „Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-16“ turi 16 šovinių būgną, kuriame 8 šoviniai nukreipti į priekį, 8 – atgal. Iššauk 8 šovinius, o tada surenk priešininkui siurprizą ir iššauk dar 8! Rinkinyje yra 16 „Nerf Elite“ šovinių, kuriuos galima šauti po vieną arba iškart po du, tad beliks užtaisyti šautuvą, nusitaikyti ir pataikyti tiesiai į tikslą. „Nerf“ arba nieko!

DĖMESIO! Netaikykite į akis ar veidą. NORĖDAMI IŠVENGTI TRAUMŲ, naudokite tik originalius NERF šovinius. Kiti šoviniai gali neatitikti saugos standartų. Šovinių ar šautuvo neardykite ir nemodifikuokite. ĮSPĖJIMAS! Pavojus užspringti – gali atsirasti smulkių detalių. Netinka vaikams iki 3 metų.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
8 m.

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Šautuvas Nerf Elite Flip 16

Įvertinti prekę