• Išparduota
Šautuvas Nerf Ultra One
  • Šautuvas Nerf Ultra One
  • Šautuvas Nerf Ultra One

Šautuvas Nerf Ultra One

79,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Šautuvas Nerf Ultra One

Prekės aprašymas

Nauji potyriai kovose – su NERF ULTRA serijos šautuvais! Šie patobulinto dizaino šautuvai pasižymi ypatingu tikslumu, greičiu, šūvio atstumu ir šaudo greičiausiai iš visų NERF šovinių skriejančiais „Aerofin“ technologija pasižyminčiais NERF ULTRA šoviniais! Automatinis šautuvas NERF ULTRA ONE turi 25 šovinių būgną, todėl su juo būsi pasiruošęs net pačiam ilgiausiam mūšiui!

Rinkinyje yra 25 NERF ULTRA šoviniai.

DĖMESIO! Netaikykite į akis ar veidą. NORĖDAMI IŠVENGTI TRAUMŲ, naudokite tik originalius NERF šovinius. Kiti šoviniai gali neatitikti saugos standartų. Šovinių ar šautuvo neardykite ir nemodifikuokite.

ĮSPĖJIMAS! Pavojus užspringti – gali atsirasti smulkių detalių. Netinka vaikams iki 3 metų. Baterijos nepridedamos

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
C/LR14
Amžius nuo
7m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Šautuvas Nerf Ultra One

Įvertinti prekę