• Išparduota
Šautuvas Nerf Roblox MM2 Shark Seeker
  • Šautuvas Nerf Roblox MM2 Shark Seeker
  • Šautuvas Nerf Roblox MM2 Shark Seeker

Šautuvas Nerf Roblox MM2 Shark Seeker

49,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Šautuvas Nerf Roblox MM2 Shark Seeker

Prekės aprašymas

„Nerf“ kiekvieną privers atsistoti ir pajudėti žaidžiant aktyvius žaidimus. Žaidimo įkvėptas galingasis šautuvas „Roblox MM2: Shark Seeker“ turi originalų ryklio formos dizainą ir yra užtaisomas ryklio peleku! Rinkinyje yra 3 minkšti „Nerf Mega“ šoviniai. Norėdamas pradėti, į šautuvo priekį įstatyk 3 šovinius, viršutinį ryklio peleką patrauk atgal ir pastumk į priekį, o tada paspausk gaiduką ir iššauk 1 šovinį. Šiame rinkinyje yra specialus kodas, leidžiantis pasiekti išskirtinį virtualų „Roblox“ turinį!

DĖMESIO! Netaikykite į akis ar veidą. NORĖDAMI IŠVENGTI TRAUMŲ, naudokite tik originalius NERF šovinius. Kiti šoviniai gali neatitikti saugos standartų. Šovinių ar šautuvo neardykite ir nemodifikuokite.

ĮSPĖJIMAS! Pavojus užspringti – gali atsirasti smulkių detalių. Netinka vaikams iki 3 metų.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
8 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Šautuvas Nerf Roblox MM2 Shark Seeker

Įvertinti prekę