• Išparduota
Skaitmeninis taikinys Nerf Elite „Buliaus akis“
  • Skaitmeninis taikinys Nerf Elite „Buliaus akis“
  • Skaitmeninis taikinys Nerf Elite „Buliaus akis“

Skaitmeninis taikinys Nerf Elite „Buliaus akis“

35,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Skaitmeninis taikinys Nerf Elite „Buliaus akis“

Prekės aprašymas

Čiupk šautuvą ir lavink taiklumą, šaudydamas į skaitmeninį „Nerf“ taikinį „Buliaus akis“! 6 judantys taikiniai – tikras iššūkis net ir labiausiai įgudusiems šauliams! Pasirink žaidimo režimą, žaisk vienas arba varžykis su draugais. Taikinys turi taškus skaičiuojantį LCD ekraną ir netgi praneša, kuris žaidėjas buvo taiklesnis! Taikinys „Buliaus akis“ puikiai papildys „Nerf“ kolekciją ir padės tapti tikru snaiperiu!

Reikalingos 3 x 1,5V AAA baterijos (nepridedamos).

Rekomenduojama naudoti šarmines baterijas. Naudokite tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Įdėdami baterijas, nesumaišykite poliškumo ženklų. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Nemaišykite senų baterijų su naujomis, taip pat standartinių (anglies-cinko) su šarminėmis. Nekraukite neįkraunamų baterijų. Prieš kraudami baterijas, išimkite jas iš žaislo. Baterijas kraukite tik prižiūrint suaugusiems. Išsekusias baterijas išimkite iš žaislo. Niekada nemeskite/neišmeskite baterijų į ugnį, nes jos gali sprogti arba išsilieti.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų – yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų. Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas. Produkto išvaizda ir spalvos gali skirtis nuo pavaizduotų ant pakuotės.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AAA/LR3
Amžius nuo
7m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Skaitmeninis taikinys Nerf Elite „Buliaus akis“

Įvertinti prekę