Šautuvas Nerf Elite 2.0 Volt
  • Šautuvas Nerf Elite 2.0 Volt
  • Šautuvas Nerf Elite 2.0 Volt

Šautuvas Nerf Elite 2.0 Volt

19,99 €
Pristatome per 3-7 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 3-7 d.d.

Atsiimkite LP Express terminale. Pristatome per 3-7 d.d.

Šautuvas Nerf Elite 2.0 Volt

Prekės aprašymas

Pasiruošk mūšiui su NERF ELITE 2.0 šautuvais, pritaikyk juos savo poreikiams ir įgyk pranašumą. Kiekviena misija – išskirtinė ir savaip ypatinga, todėl ir ginklų reikia įvairių. Dabar NERF ELITE suteikia galimybę surinkti visą amunicijos kolekciją ir šautuvus modifikuoti atsižvelgiant į kovos strategiją. Visų pamėgto NERF ELITE šautuvo FIRESTRIKE evoliucija: naujasis VOLT! Šis šautuvas turi lazerinį taikiklį, todėl net tamsoje užtikrina šūvių tikslumą. Su šautuvu VOLT pergalė bet kokiame mūšyje – garantuota!

Rekomenduojama dėvėti apsauginius akinius (rinkinyje nėra).

Rinkinyje yra 6 ELITE šoviniai.

Šautuvas veikia su 2 x AAA/LR3 baterijomis (baterijos nepridedamos).

DĖMESIO! Netaikykite į akis ar veidą. NORĖDAMI IŠVENGTI TRAUMŲ, naudokite tik originalius NERF šovinius. Kiti šoviniai gali neatitikti saugos standartų. Šovinių ar šautuvo neardykite ir nemodifikuokite.

ĮSPĖJIMAS! Pavojus užspringti – gali atsirasti smulkių detalių. Netinka vaikams iki 3 metų.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AAA/LR3
Amžius nuo
7m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Šautuvas Nerf Elite 2.0 Volt

Įvertinti prekę