Čiužinys lopšiui Rucken Uno, 90x40cm

Čiužinys lopšiui Rucken Uno, 90x40cm

65,00 €
Pristatome per 5-15 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-15 d.d.

Čiužinys lopšiui Rucken Uno, 90x40cm

Uno yra tinkamas čiužinys lopšiui. Jis suteiks Jūsų kūdikiui patogų poilsį su tinkama ir sveika atrama ant geriausių itin elastingų putų, naudojamų vaikiškų čiužinių gamyboje. 3D tinkliniame užvalkale yra integruota Air Pro vėdinimo sistema. Naudojamos didelio elastingumo HR putos yra geriau kvėpuojančios nei įprastos PUR putos. Ši konstrukcija sustiprina oro srautą, sumažindama perkaitimo sukeltą pabudimo riziką. Lopšio čiužinys pagamintas iš dviejų tipų putų– itin elastingo VitaRest® HR 35/32 (vidutinio kietumo H2 pusė) ir T 25/42 (kietos pusės H3).

Savybės

Lopšio čiužinys pagamintas iš dviejų tipų porolono – itin elastingo VitaRest® HR 35/32 (vidutinio kietumo H2 pusė) ir T 25/42 (kietos pusės H3).

„Air Pro“ - integruota vėdinimo sistema.

Vėdinimo kanalai, esantys ant miegamojo paviršiaus, yra integruoti su vertikaliais kanalais, praeinančiais per čiužinio storį, ir įdėklo viduje išpjautais kanalais.

Konstrukcija leidžia laisvai tekėti orui vaikiško čiužinio viduje, per 3D aeruojantį tinklelį, prisiūtą visame čiužinio paviršiuje.

Palaiko tinkamą miego temperatūrą, sumažina pabudimų skaičių dėl perkaitimo, bakterijų, grybelių, pelėsių ir erkių vystymosi riziką, pagerina miego higieną lovelėje.

Itin elastingos VitaRest® HR 3532 putos atsparios deformacijoms.

VitaRest® HR 3532 putos (violetinės spalvos) malšina kaklo ir nugaros skausmus, suteikia pragulų slopinimo efektą, užtikrina geresnį oro srautą nei įprastos PUR putos, todėl sumažėja prakaitavimas - vidutinio kietumo putos H2.

T 2542 putos (baltos spalvos) - labai patvarios, užtikrina miegą be nepageidaujamų įlenkimų, kurie gali neigiamai paveikti kūdikio stuburo formą - H3 kietos putos.

VitaRest® HR 3532 putos - turi „Ultra Fresh“ sertifikatą.

Į čiužinio užvalkalo medžiagą įaustas tikras sidabrinis siūlas pagal unikalią X-Static® technologiją - natūrali baktericidinė ir priešgrybelinė priemonė. 

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš aukštos kokybės megzto audinio, modernių natūralios kilmės TENCEL™ pluoštų.

Užvalkalas yra švelnus odai.

TENCEL™ sugeria ir į aplinką išskiria 50% daugiau vandens garų nei medvilnė, dėl unikalių pluošto savybių šaltomis naktimis jis sušildo, o vasarą maloniai vėsina.

360° užtrauktukas yra paslėptas po Rücken skirtuku.

Čiužinio užvalkalą galima skalbti skalbimo mašinoje.

Sertifikuotas Öko-Tex Standard 100.

Techniniai duomenys

Matmenys: 90 x 40 x 6 cm

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn
Išmatavimai
40 x 90 cm
Čiužinio tipas
HR poliuretano putos, PUR poliuretano putos
Čiužinio užvalkalas
Nuimamas

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Čiužinys lopšiui Rucken Uno, 90x40cm

Įvertinti prekę