Čiužinys Rucken Stark, 200x90cm

Čiužinys Rucken Stark, 200x90cm

259,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Čiužinys Rucken Stark, 200x90cm

Stark čiužinys vaikams turi dvi skirtingo kietumo H2 ir H3 puses, kad puikiai atitiktų vartotojo poreikius. Dėl tobulos Air Pro ventiliacijos sistemos, užvalkalo iš smulkaus Tencel pluošto su sidabro siūlu ir puikios kokybės putų, garantuoja aukštą miego komfortą ilgus metus.

Savybės

Tinka alergiškiems vaikams.

Daugybė vėdinimo kanalų leidžia orui laisvai tekėti čiužinio viduje per 3D tinklelį.

Ventiliacija padeda palaikyti tinkamą temperatūrą, sumažina pabudimų skaičių, bakterijų, grybelių, pelėsių ir erkių atsirdimo riziką.

Itin elastingos VitaRest® HR 3532 putos atsparios deformacijoms.

HR 3532 putos malšina kaklo ir nugaros skausmus, suteikia pragulų slopinimo efektą, užtikrina geresnį oro srautą nei įprastos PUR putos, todėl sumažėja prakaitavimas.

Abu miegamieji paviršiai yra skirtingo kietumo ir turi skirtingus vėdinimo profilius.

Šonas su violetinėmis VitaRest® HR antibakterinėmis putomis puikiai tiks žmonėms, kuriems patinka vidutinio kietumo čiužiniai.

Balta pusė turi pakartojamą profilį daug gilesniais ventiliacijos kanalais, puikiai tinka žmonėms, kuriems norisi tik šiek tiek kietesnio čiužinio H2 → H3.

Į čiužinio užvalkalo medžiagą įaustas tikras sidabrinis siūlas pagal unikalią X-Static® technologiją - natūrali baktericidinė ir priešgrybelinė priemonė. 

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš aukštos kokybės megzto audinio, modernių natūralios kilmės TENCEL™ pluoštų.

Užvalkalas yra švelnus odai.

TENCEL™ sugeria ir į aplinką išskiria 50% daugiau vandens garų nei medvilnė, dėl unikalių pluošto savybių šaltomis naktimis jis sušildo, o vasarą maloniai vėsina.

360° užtrauktukas yra paslėptas po Rücken skirtuku.

Čiužinio užvalkalą galima skalbti skalbimo mašinoje.

Sertifikuotas Öko-Tex Standard 100.

Techniniai duomenys

Matmenys: 200 x 90 x 13 cm

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
Nenurodyta
Išmatavimai
90 x 200 cm
Čiužinio tipas
HR poliuretano putos
Čiužinio užvalkalas
Nuimamas

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Čiužinys Rucken Stark, 200x90cm

Įvertinti prekę