Grikių lukštų čiužinys lovytei, 120 x 60cm
  • Grikių lukštų čiužinys lovytei, 120 x 60cm

Grikių lukštų čiužinys lovytei, 120 x 60cm

52,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Grikių lukštų čiužinys lovytei, 120 x 60cm

Aukščiausios kokybės dvipusis grikių lukštų - kokoso putų čiužinys pasižymi antibakterinėmis savybėmis, prisitaiko prie mažylio.    

Viršutinis čiužinio sluoksnis – grikių lukštas. Įsiūtas specialiose kišenėse, puikiai prisitaiko prie vaiko gulimos padėties ir apsaugo nuo stuburo defektų, turi antialerginių savynių.

Vidurinis čiužinio sluoksnis iš poliuretano putų – storas atitinkamo elastingumo ir minkštumo putų sluoksnis garantuoja puikų komfortą. 

Apatinis čiužinio sluoksnis iš  kokoso pluošto – tai natūrali medžiaga, naudojama čiužiniuose, pralaidi orui ir neleidžianti mažyliui perkaisti. 

Čiužinio užvalkaliukas pagamintas iš balto medvilninio audinio, papildomai dygsniuotas ir išklotas itin puraus neaustinio audinio sluoksniu, kad būtų patogiau. 

Išmatavimai 120 x 60 x 8 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn
Išmatavimai
60 x 120 cm
Čiužinio tipas
Grikių lukštai, Kokoso pluoštas, Poliuretano putos
Čiužinio užvalkalas
Nenurodyta

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Grikių lukštų čiužinys lovytei, 120 x 60cm

Įvertinti prekę