Balansinis dviratukas Colibro Ciao Street Grey

Balansinis dviratukas Colibro Ciao Street Grey

99,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Balansinis dviratukas Colibro Ciao Street Grey

Colibro Ciao balansinis dviratis su sulankstymo funkcija yra geriausias sprendimas norint išmokti važiuoti tradiciniu dviračiu. Jo dėka Jūsų vaikas greitai ir saugiai išmoks išlaikyti pusiausvyrą, o nuo to liks tik žingsnis pereiti prie tradicinio pedalais varomo dviračio. Galimybė atsistumti kojomis suteikia vaikui saugumo jausmą, todėl drąsiau ugdo greitį, leidžiantį saugiai balansuoti. Balansiniai dviračiai dažnai tampa neatsiejamais palydovais kasdienių pasivaikščiojimų metu.

Ciao balansinis dviratis yra aukščiausios kokybės gaminys. Jo tvirta ir stabili konstrukcija buvo pagaminta naudojant technologiją, kuri sujungia metalą su plastiku, todėl jo rėmas įgijo labai didelį standumą ir mažą svorį. Dėka reguliuojamo balno ir vairo aukščio, Ciao dviratis yra skirtas vaikams nuo 2 iki 5 metų ( sveriantiems iki 25 kg) pagal Europos saugos standartą EN 71-1-2-3.

Vairavimo komfortą užtikrina priekiniai amortizatoriai, guminiai, bekameriai ratai ir minkšta sėdynė, užpildyta itin elastingomis putomis. Padangos turi gerą sukibimą užtikrinantį protektorių.

Novatoriška ONE CLICK sulankstymo funkcija tikrai pravers laikant ar nešiojant dviratį. Sulenktą dviratį galima, pavyzdžiui, paslėpti kuprinėje.

Ciao balansinis dviratukas supakuotas į estetišką spalvingą dėžutę su nešiojimo rankena, todėl puikiai tiks kaip dovana bet kokia proga.

Savybės

Naujoviška ONE CLICK sulankstymo sistema

Guminės padangos su protektoriumi puikiam sukibimui

Neslystančios rankenos ant vairo

Priekinių ratų amortizatoriai

Tvirta konstrukcija, kuri lengvai atlaiko net 5 metų vaiko svorį

Balno ir vairo aukščio reguliavimas 

Minkštas balnas, užpildytas itin elastingomis putomis,

Techniniai duomenys

Ilgis: 89 cm

Vairo plotis: 33 cm

Vairo aukštis: 54 - 57 cm

Rato skersmuo: 12 colių

Balnelio aukštis: 36 cm - 42 cm

Maksimalus vaiko svoris: 25 kg

Atitiktis standartui: EN 71-1-2-3

CE sertifikatas – Taip

Svoris : 3,75 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Tamsiai Pilka
Rekomenduojamas amžius nuo
24 mėn
Stabdžiai
Nėra

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Balansinis dviratukas Colibro Ciao Street Grey

Įvertinti prekę