Bazė automobilinei kėdutei Riko Isofix Dock 2
  • Bazė automobilinei kėdutei Riko Isofix Dock 2

Bazė automobilinei kėdutei Riko Isofix Dock 2

140,00 €
Pristatome per 5-15 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-15 d.d.

Bazė automobilinei kėdutei Riko Isofix Dock 2

AVIONAUT ISOFIX DOCK 2 pagrindas automobilinei kėdutei RIKO COSMO - R129 I-SIZE patvirtinimas vaikams nuo 40 iki 87 cm ūgio.

Pagrindas AVIONAUT ISOFIX DOCK 2 naudojamas RIKO ir AVIONAUT gaminamai RIKO COSMO kėdutei montuoti Dual Branding sistemoje automobilyje. COSMO autokėdutė turi naują R129 patvirtinimą, tačiau tik kartu su ISOFIX pagrindu yra I-SIZE patvirtinimas, kuris garantuoja maksimalų saugumą.

ISOFIX DOCK 2 pagrindas turi atraminę koją, reguliuojamą 2 plokštumose. Jis papildo ISOFIX sistemą ir yra papildomas atramos taškas.

ISOFIX bazė – itin praktiškas ir patogus įrenginys, kuris ženkliai padidins Jūsų vaiko saugumą keliaujant automobiliu. Ant pagrindo pritvirtinta sėdynė yra stabili net tada, kai joje nėra vaiko, o netinkamo montavimo rizika yra minimali. Sėdynę prie pagrindo galite pritvirtinti vienu greitu judesiu, o indikatorių sistema parodys, ar sėdynė tinkamai sumontuota.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Bazė automobilinei kėdutei Riko Isofix Dock 2

Įvertinti prekę