Automobilinė kėdutė EasyGo Trust Iron, 0-36 kg

Automobilinė kėdutė EasyGo Trust Iron, 0-36 kg

299,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Automobilinė kėdutė EasyGo Trust Iron, 0-36 kg

Automobilinė kėdutė EasyGo Trust skirta vaikams nuo 40 iki 150 cm ūgio (nuo gimimo iki 36 kg). Pasukama sėdynė, kuri leidžia ne tik nustatyti ją atgal arba į priekį nenuimant nuo pagrindo, bet ir į šoną. Ši funkcija itin naudinga sodinant vaiką į automobilinę kėdutę arba, pavyzdžiui, stovint kartu maitinant ar žaidžiant. Papildomam patogumui Trust sėdynė turi 2 pasukimo svirtis, po vieną kiekvienoje pusėje. Pastačius svirtis sėdynės šonuose.

RWF iki 18 kg reiškia, kad Trust kėdutė gali būti naudojama atsukta atgal vaikams, sveriantiems iki 18 kg. Testiniai bandymai įrodo, kad tai yra saugiausia padėtis vežant vaikus ir rekomenduojama kėdutę šioje padėtyje naudoti kuo ilgiau, nepaisant to, kad montuoti į priekį leidžiama nuo 76 cm ūgio (t. y. maždaug nuo maždaug 9 kg).

Automobilinės kėdutės apmušalai yra tokie pat svarbūs kaip ir jos konstrukcija. Tai yra neatskiriama dalis, turinti įtaką vaiko saugumui. EasyGo Trust turi „atminties putų“ įdėklų sistemą ir apmušalus iš aukščiausios kokybės vėdinamo audinio.

360 laipsnių pasukimas – Trust automobilinė kėdutė turi besisukančią sėdynę, kurią galima užfiksuoti 4 padėtyse: priekyje, gale ir iš abiejų pusių. 

Atraminė koja – nepaisant tokio didelio vaiko ūgio diapazono, kėdutė Trust turi atraminę koją.

Modernus madingas stilius – reikia pripažinti, kad nepaisant daugybės funkcinių ir saugumo privalumų, automobilinė kėdutė EasyGo Trust atrodo itin įspūdingai. EasyGo dizaineriai visada vadovaujasi naujausiomis tendencijomis, siekdami užtikrinti, kad Jūsų pasirinkti gaminiai būtų ne tik praktiški, bet ir madingi bei estetiški.

Savybės

ECE R129 I-SIZE standartas vaikams nuo 40 iki 150 cm ūgio

Galimybė vežti vaiką atsuktą atgal iki 105 cm ūgio arba iki 18 kg svorio (RWF iki 18 kg)

Integruotas ISOFIX pagrindas (lengvas montavimas, didesnis stabilumas ir saugumas)

Inovatyvi kėdutės pasukimo 360 laipsnių funkcija (galimybė kėdutę nustatyti į šoną, todėl vaiką lengviau pasodinti į kėdutę ar pamaitinti stovint)

Ištraukiamas atraminė koja ir galimybė ją paslėpti pagrinde

Net 10 sėdynės pasvirimo padėčių: 5 atgręžtoje padėtyje ir 5 į priekį (galimybė perkelti svorio centrą į priekį ir taip pasiekti patogią miego padėtį)

Kelių pakopų galvos atramos reguliavimas, integruotas su pečių diržo aukščio reguliavimu (optimali vaiko galvos apsauga kiekviename vystymosi etape)

5 taškų saugos diržai (vaikams nuo 40 iki 105 cm ūgio)

Įdėklo sistema su juosmens atrama

Įdėklai iš „atminties putų“

Specialių energiją sugeriančių putų naudojimas

Galimybė nuiimti apmušalus skalbimui

Matmenys

Aukštis/ilgis/plotis (be pakreipimo priekinėje padėtyje): 61-77 x 51 x 46 cm

Sėdynės plotis: 32 cm

Sėdynės gylis: 34 cm

Atlošo aukštis (priklausomai nuo galvos atramos nustatymo): 52 – 70 cm

Svoris: 15,2 kg

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Juoda
Grupė
0/0+(0-13kg); 1/2/3 (9-36 kg)
Reguliavimo galimybė
Galvos atlošas, Sėdima dalis
Montavimas automobilyje
Veidu prieš važiavimo kryptį, veidu pagal važiavimo kryptį
Tvirtinimas automobilyje
ISO-FIX, Saugos diržai

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Automobilinė kėdutė EasyGo Trust Iron, 0-36 kg

Įvertinti prekę