Automobilinė kėdutė Easy Go Rotario Iron
  • Automobilinė kėdutė Easy Go Rotario Iron
  • Automobilinė kėdutė Easy Go Rotario Iron

Automobilinė kėdutė Easy Go Rotario Iron

259,00 €
Pristatome per 5-15 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-15 d.d.

Automobilinė kėdutė Easy Go Rotario Iron

Easy Go Rotario automobilinė kėdutė yra patogus ir saugus sprendimas Jūsų vaikui nuo gimimo iki 18 kg. Dėl 360° sukimosi funkcijos kėdutė patogi ne tik Jūsų vaikui, bet ir Jums. Atraskite daugybę naujų galimybių, pasodinti vaiką dar niekada nebuvo taip paprasta. Integruotas ISOFIX pagrindas su dviejose plokštumose reguliuojama atramine koja padidina saugumą, pašalina riziką neteisingai sumontuoti kėdutę automobilyje, pagerina jos stabilumą net ir vežant kėdutę be vaiko. Galimybė vežti atgal atgręžtą vaiką iki 18 kg atitinka naujausius saugos testų rezultatus, kurie aiškiai rodo, kad ši padėtis yra optimali.

Saugumo testai rodo, kad saugiausias būdas vežti vaiką automobilyje yra RWF (atgręžta) kėdutė. Dauguma konkuruojančių automobilinių kėdučių rinkoje siūlo šią funkciją tik iki 11 kg. FWF nuo 9 kg – galimybė vežti vaiką atgręžtoje padėtyje nuo 9 iki 18 kg svorio. Side  Bumper - papildomas šoninis galvos atramos sutvirtinimas, pagamintas iš specialios medžiagos su padidintomis amortizacinėmis savybėmis. Sagties laikiklis - specialūs magnetukai, įsiūti į šonines apmušalų dalis, palengvins vaiko atsisėsimą. Pritvirtinkite metalines pečių dirželių sagtis prie laikiklių ir patogiai pasodinkite kūdikį.

4 pasvirimo padėtys - dėl keturių pakopų sėdynės pasvirimo reguliavimo visada puikiai sureguliuosite pasvirimo kampą tinkamai vaiko svorio grupei. Pakreipimo funkcija padidina komfortą ir padeda vaikui lengviau užmigti kelionės metu. 7 galvos atramos padėtys – didelis galvos atramos aukščio reguliavimo diapazonas leis puikiai priderinti kėdutę prie vaiko ūgio. Galvos atramos reguliavimas yra integruotas su diržų aukščio reguliavimu, o tai yra didelis patogumas ir pašalina riziką neteisingai nustatyti diržus.

Savybės

Moderni automobilinė kėdutė skirta vaikams nuo 0+ (0-13 kg) ir I (9-18 kg);

Tvirtinimas prieš važiavimo kryptį net iki 18 kg (didesnis saugumas);

Montavimas automobilyje naudojant ISOFIX sistemą (lengvas ir saugus montavimas);

4 sėdynės atlošimo padėtys;

Reguliuojamas atraminės kojos aukštis ir kampas (papildomas sėdynės stabilizavimas);

360° sukimosi funkcija;

Minkštas įdėklas kūdikiams, pagamintas iš melange audinio (sumažinamas kampas tarp atlošo ir sėdynės);

7 pakopų galvos atramos aukščio reguliavimas kartu su diržų aukščio reguliavimu (optimali vaiko galvos apsauga kiekviename etape);

Tvirtinimas pagal, prieš važiavimo kryptį arba šonuose (gali būti pastatytas į šoną, kad būtų lengviau pasodinti vaiką ir maitinti stovint);

SIDE BUMPER šoninės apsaugos sistema papildomai apsaugo vaiką šoninio susidūrimo atveju;

5 taškų saugos diržai (I grupei);

Apmušalai iš aukštos kokybės perforuotų audinių užtikrinantys oro cirkuliaciją;

Nuimami apmušalai, kuriuos galima skalbti skalbimo mašinoje;

Turi ECE R44 / 04 patvirtinimą;

Atitinka ISO 9001 standartą.

Techniniai duomenys

Išmatavimai: 59 x 77 x 45  cm

Svoris: 13,9 kg

Grupė: 0 / I

Tvirtinimo sistemos: ISOFIX, saugos diržai.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Juoda
Grupė
0/1(0-18kg)
Reguliavimo galimybė
Galvos atlošas, Sėdima dalis
Montavimas automobilyje
Veidu prieš važiavimo kryptį, veidu pagal važiavimo kryptį
Tvirtinimas automobilyje
ISO-FIX, Saugos diržai

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Automobilinė kėdutė Easy Go Rotario Iron

Įvertinti prekę