Degalinė su mašinų plovykla Bruder 1:16, 62111

Degalinė su mašinų plovykla Bruder 1:16, 62111

89,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Degalinė su mašinų plovykla Bruder 1:16, 62111

Beveik visas transporto priemones reikia papildyti degalais ir kartais nuplauti. Tam puikiai pagelbės šauniai įrengta degaline, kuri taip pat turi elektrinių automobilių įkrovimo stotelę. Aptarnautojas dirba modernioje prekybos salėje su kainoraščiu, monitoriumi ir modernia atsiskaitymu sistema!

Savybės

Ttransporto priemonėms plauti įrengta veikianti plovykla.

Į integruotą rezervuarą įpilkite vandens, įmontuotas rankinis oro siurblys sukuria slėgį, o vandenį valymui galima išleisti naudojant pridedamą įjungimo/išjungimo jungiklį.

Pridedamas Bruder Roadster ir vairuotojas. 

Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko. 

Mastelis 1:16.

Rinkinį sudaro: kuro siurblys, elektromobilių įkrovimo stotelė, degalinės darbuotojas su prekystaliu, kasos aparatu ir priedais, kainų lenta ir lentynos, 2 iš abiejų pusių atspausdinti fono elementai su langu bei reguliuojamos kojelės, veikianti plovykla su vandens rezervuaru ir siurbliu, Bruder Roadster su vairuotoju. 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

BRUDER

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
4 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Degalinė su mašinų plovykla Bruder 1:16, 62111

Įvertinti prekę