• Išparduota
Metalo spalvos blizgantis stresą mažinantis žaislas Tagle Jr.

Metalo spalvos blizgantis stresą mažinantis žaislas Tagle Jr.

7,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Metalo spalvos blizgantis stresą mažinantis žaislas Tagle Jr.

„Tangle“ – tai originalūs stresą mažinantys ir raminantys žaislai. Jau daugiau nei 40 metų šie žaislai yra kūrybiškumo šaltinis tiek vaikams, tiek suaugusiesiems! Apversk, pasuk, išvyniok, susuk… šio žaislo nesinorės paleisti iš rankų! Daugybė spalvų, tekstūrų ir dydžių – savąjį „Tangle“ žaislą sau ras kiekvienas. „Tangle“ – tai daugiau nei žaislas. Tai besivyniojanti energija ir laisvai išreiškiamas kūrybiškumas. Techniškai šis žaislas – tai 90° tarpusavyje sujungtos besisukinėjančios detalės. „Tangle“ neturi nei pradžios, nei pabaigos, tik nenutrūkstamą judesį! Šis magiškas nuolatinio judesio jausmas rankose laikant „Tangle“ – tai terapija ir nusiraminimas. Žaislas lavina motorinius įgūdžius, gali būti naudojamas rankos ar riešo terapijai, padeda nusiraminti, sumažinti nerimą, atsipalaiduoti bei formuoti naudingus įpročius.

Žaislas išsivynioja iki 18 cm ilgio, jį sudaro 18 lenktų dalių, kurių kiekvienos ilgis – 2,5 cm.

Asortimente – 6 skirtingi variantai.

Kiekviena „Tangle“ spalva turi skirtingą tekstūrą. Surink visą kolekciją!

Užsakę šią prekę, gausite 1 vnt. Tai asortimentinė prekė, kuri bus parinkta atsitiktine tvarka.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Produktas atitinka standartą ASTM F963, EN71.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

TANGLE

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Metalo spalvos blizgantis stresą mažinantis žaislas Tagle Jr.

Įvertinti prekę