• Išparduota
Radijo bangomis valdomas automobilis Silverlit Exost RC Mini Flip

Radijo bangomis valdomas automobilis Silverlit Exost RC Mini Flip

35,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Radijo bangomis valdomas automobilis Silverlit Exost RC Mini Flip

Exost yra modernus ir stilingas prekių ženklas, pasižymintis aukšta kokybe, išskirtinėmis technologijomis ir įdomiomis modelių savybėmis. Vieni automobiliai gali apsiversti 360° kampu, kiti – važiuoti ant abiejų pusių, treti – įveikti kelyje pasitaikančias kliūtis.

Išsirinkite savo automobilį ir perkelk vairavimą į kitą lygį! Šis automobilis tai tikras lobis mažajam Exost serijos automobilių mylėtojui. Jis pasiekia 8 km/h greitį, apsiverčia 360° kampu, gali važiuoti ant abiejų pusių, turi šviečiančius žibintus ir patvarias smūgius sugeriančias padangas, todėl gali įveikti visas kliūtis ir atlikti įspūdingus triukus!

Reikalingos baterijos: transporto priemonei 1 x 3,7V/5W/90mAh ličio jonų baterija ir USB (pridedama), valdymo pultui  4 x 1,5V AA/LR6 (nepridedamos). Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų – yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Rekomenduojama naudoti šarmines baterijas. Baterijas turi keisti suaugusieji. Naudokite tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Įdėdami baterijas, nesumaišykite poliškumo ženklų. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Nemaišykite senų baterijų su naujomis, taip pat standartinių (anglies-cinko) su šarminėmis. Nekraukite neįkraunamų baterijų. Prieš kraudami baterijas, išimkite jas iš žaislo. Baterijas kraukite tik prižiūrint suaugusiems. Išsekusias baterijas išimkite iš žaislo. Niekada nemeskite/neišmeskite baterijų į ugnį, nes jos gali sprogti arba išsilieti. Išsekusias baterijas atiduokite į jų surinkimo punktus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
5 m.
Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AA/LR6
Elementų skaičius
4

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Radijo bangomis valdomas automobilis Silverlit Exost RC Mini Flip

Įvertinti prekę