Rinkinys Make It Real Grožio jausmas

Rinkinys Make It Real Grožio jausmas

16,99 €
Pristatome per 3-7 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 3-7 d.d.

Atsiimkite LP Express terminale. Pristatome per 3-7 d.d.

Rinkinys Make It Real Grožio jausmas

Išskirtinis rinkinys, kuriame rasiteir šaunių makiažo priemonių, ir stilingą gertuvę!

Tai visas grožio kompleksas viename: nusilakuokite nagus, pasidažykite akis ir lūpas, o tada prisipilkite į gertuvę vandens ir pasirūpink, kad Jūsų odai netrūktų drėgmės!

Rinkinyje 1 gertuvė, 1 tūbelė lūpų blizgio, 1 nagų lakas, 1 paletė akių šešėlių, 1 lipdukų lapas.

DĖMESIO! PAVOJUS UŽSPRINGTI – yra smulkių detalių. Netinka vaikams iki 3 metų. ĮSPĖJIMAS: lipdukai neskirti klijuoti ant odos. Išsaugokite pakuotę, nes ant jos yra svarbios informacijos. Produktas ir spalvos gali skirtis nuo pavaizduotų. SVARBI INFORMACIJA: gertuvė skirta tik šaltam vandeniui. Nešlapinkite gertuvės išorės, kad nenusitrintų raštai. Nekaitinkite mikrobangų krosnelėje. Neplaukite indaplovėje. Makiažo priemonėms patekus į akis, jas nedelsiant skalaukite gausiu vandens kiekiu. Atsiradus alerginei reakcijai, nedelsiant nustokite naudotis ir kreipkitės į medikus. Nagų laką laikykite atokiau nuo akių ir lūpų zonos. Nagų lakas gali nudažyti nago plokštelę. Taip nutikus, nagus atsargiai patrinkite muilu ir vandeniu. Kad taip nenutiktų, iš pradžių užtepkite bazinį nagų lako sluoksnį (rinkinyje nėra).

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
8 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Rinkinys Make It Real Grožio jausmas

Įvertinti prekę