• Nauja prekė
Termopakuotė Akuku A0639
  • Termopakuotė Akuku A0639

Termopakuotė Akuku A0639

5,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Termopakuotė Akuku A0639

Lengva ir patvari termopakuotė skirta karšto pieno ar šaltų gėrimų betelikams laikyti. Gaminio viduje naudojama speciali termoizoliacinė folija sulėtina skysčių aušinimo/kaitinimo procesą. Tinka visų tipų platiems ir siauriems buteliukams. Ji turi praktišką, nuimamą dirželį, kurį lengva nešiotis ir pritvirtinti prie vežimėlio ar krepšio.

Priklausomai nuo pradinės maisto temperatūros ir oro sąlygų, palaiko temperatūrą iki 2 valandų. Produktas nepakeičia termoso.

Įspėjimas! Neplaukite. Nuvalykite paviršių kempine ir švelniu plovikliu. Prieš kiekvieną naudojimą produktas turi būti patikrintas. Pastebėjus pirmuosius pažeidimo ar susidėvėjimo požymius, išmeskite. Prekė nėra žaislas. Laikykite jį vaikui nepasiekiamoje vietoje.

Produkte visiškai nėra bisfenolio A (0 % BPA).

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

12 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Termopakuotė Akuku A0639

Įvertinti prekę