• Išparduota
Krautuvas JCB, 17,5 cm
  • Krautuvas JCB, 17,5 cm
  • Krautuvas JCB, 17,5 cm

Krautuvas JCB, 17,5 cm

8,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Krautuvas JCB, 17,5 cm

Prekės aprašymas

Šaunus JCB krautuvas su rankiniu būdu valdomu kaušu ir laisvai besisukančiais ratais, leidžiančiais žaisti bet kur – tiek lauke, tiek namuose! Šis žaislas – tai statybinių transporto priemonių kolekcijos dalis. Krautuvas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, padeda lavinti vaiko motorinius įgūdžius ir rankų-akių koordinaciją.

Krautuvo dydis – 17,5 cm.

Įspėjimas! Žaislas netinka jaunesniems kaip 1,5 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Amžius nuo
12mėn.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Krautuvas JCB, 17,5 cm

Įvertinti prekę