• Išparduota
TREFL Žaidimas „Ledo šalies kristalai“
  • TREFL Žaidimas „Ledo šalies kristalai“

TREFL Žaidimas „Ledo šalies kristalai“

10,79 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

TREFL Žaidimas „Ledo šalies kristalai“

Aprašymas

Magic Ice, tai įdomus stalo žaidimas su mėgstamiausias herojais - Elza, Ana ir kt. Žaidimo tikslas - surasti stebuklingus kristalus. Laimės tas, kuris surinks daugiausiai kristalų! Sveiki atvykę į Ledo šalį! Kartu su Elza, Ana, Olafu ir Kristofu turėsite atlikti tikrai svarbią užduotį! Turite rasti stebuklingus ledo kristalus. Kam pavyks jų rasti daugiausia? Šio žaidimo tikslas yra gauti kuo daugiau taškų renkant stebuklingus ledo kristalus.

Turinys: žaidimo lenta su suktuku, 2 ant lentos pastatomi tiltai, 30 stebuklingų ledo kristalų: 15 mėlynų, 9 rausvi, 6 skaidrūs, 4 figūrėlės, 4 stoveliai figūrėlėms, 4 žaidėjų lentelės, strėlytė, žaidimo kauliukas, instrukcijos.

Įspėjimas! Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
4 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

TREFL Žaidimas „Ledo šalies kristalai“

Įvertinti prekę