Rinkinys Make It Real Juicy Couture Meilės laiškai

Rinkinys Make It Real Juicy Couture Meilės laiškai

23,99 €
Pristatome per 3-7 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 3-7 d.d.

Atsiimkite LP Express terminale. Pristatome per 3-7 d.d.

Rinkinys Make It Real Juicy Couture Meilės laiškai

Kurkite stilingas apyrankes sau ir draugams! Juicy Couture rinkinyje rasite viską, ko reikia išskirtiniams ir originaliems papuošalams sukurti.

Derinkite įprastus ir raidžių karoliukus, pakabučius ir spalvotus siūlus ir džiaukitės unikaliu rezultatu.

Tavo sukurti papuošalai bus tokie gražūs, kad sunku bus patikėti, kad jie ne iš tikro papuošalų butiko.

Rinkinyje 4 spalvų siūlai (20 m), 1 elastinė virvutė (2 m), 2 aukso spalvos grandinėlės, 26 pakabučiai su raidėmis, 66 karoliukai su raidėmis, 309 plokšti karoliukai, 150 briaunotų karoliukų, 4 jungiamieji žiedeliai, instrukcija.

DĖMESIO! PAVOJUS UŽSPRINGTI – yra smulkių detalių. Netinka vaikams iki 3 metų. PAVOJUS PASISMAUGTI! Rinkinyje yra ilga virvutė. Reikalinga suaugusiųjų priežiūra.  Papuošalams gaminti reikės žirklių, lipnios juostos ir klijų arba bespalvio nagų lako (šių priemonių rinkinyje nėra). Produktas ir spalvos gali skirtis nuo pavaizduotų.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
8 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Rinkinys Make It Real Juicy Couture Meilės laiškai

Įvertinti prekę