Vaikiškas gaisrininko rinkinys kuprinėje Masterkidz

Vaikiškas pagalbos centro rinkinys kuprinėje Masterkidz

49,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Vaikiškas pagalbos centro rinkinys kuprinėje Masterkidz

Visos gaisrinės paslaugos vienoje kuprinėje? Tai įmanoma dėl Masterkidz rinkinio. Puikiai suprojektuota kuprinė, kurią galima akimirksniu paversti pagalbos centru, kuriame yra ligoninė, gaisrinė ir policijos nuovada. Žaislą labai lengva nešiotis, jis greitai išardomas ir surenkamas, todėl jūsų vaikas visada norės jį pasiimti su savimi!

Nešiojami žaislai yra itin populiarūs ir mėgstami vaikų, nes jų dėka linksmybės niekada nenutrūksta. Jūsų mažylis į kiekvieną kelionę gali pasiimti savo pagalbos centrą! Visos figūrėlės, automobiliai ir kiti aksesuarai tilps į specialiai sukurtą kuprinę. Taip žaislas ne tik mobilesnis, bet ir lengviau tvarkyti kambarį.

Komplekte:

- speciali kuprinė su pagalbos centru

- medinių figūrėlių rinkinys

- žaisliniai automobiliai

- kiti priedai

Kuprinė atsidaro užtrauktuku, todėl žaislui supakuoti ar išpakuoti tereikia akimirkos.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Masterkidz

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Vaikiškas pagalbos centro rinkinys kuprinėje Masterkidz

Įvertinti prekę