Oro drėkintuvas InnoGio Gio Hygro Light, baltas

Oro drėkintuvas InnoGio Gio Hygro Light, baltas

50,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Oro drėkintuvas InnoGio Gio Hygro Light, baltas

Oro drėkintuvas GioHygro Light su apšvietimu vertinantiems funkcionalumą ir efektyvumą. Ultragarso bangų dėka drėkintuvas suskaido vandens daleles. Lengva naudoti, valdomas dviem mygtukais jutikliniame skydelyje. Pirmasis mygtukas yra atsakingas už drėkinimo nustatymus - yra du režimai: nuolatinis ir impulsinis. Antrasis mygtukas yra atsakingas už šviesos intensyvumą, kurį galima nustatyti keturiais režimais.

Tylus įrenginio veikimas leidžia juo naudotis visur: ant stalo dirbant, vaikų kambaryje, žiūrint filmą ar miegant. Tai itin efektyvu. 600 ml bako užtenka 15 valandų. Kai vanduo baigsis, apie tai jus informuos garsinis signalas, po kurio drėkintuvas automatiškai išsijungs. Neslystantis paviršius užtikrina stabilų įrenginio naudojimą.

Savybės

Ultragarsinis oro drėkintuvas;

Vandens bako talpa 600 ml;

Tylus veikimas – maks. 38 dB;

Jutiklinis skydelis – paprastas valdymas;

Keturi foninio apšvietimo režimai;

Du drėkintuvo veikimo režimai; 

Pilnai įkrauta baterija veikia iki 8 valandų;

Įkraunamas USB laidu.

Techniniai duomenys

Matmenys: 11,2 x 11,2 x 14,1 cm

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Jums taip pat gali patikti

2 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Oro drėkintuvas InnoGio Gio Hygro Light, baltas

Įvertinti prekę