• Išparduota
Nešioklė Infantino 4in1
  • Nešioklė Infantino 4in1
  • Nešioklė Infantino 4in1
  • Nešioklė Infantino 4in1

Nešioklė Infantino 4in1

46,00 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Nešioklė Infantino 4in1

Prekės aprašymas

„Infantino“ – išmanaus dizaino produktai laimingai vaikystei ir smagiai tėvystei! Nešioklė „4 in 1“ – tai 4 mažylio nešiojimo variantai viename: siaura sėdynė, veidu į save; platesnė sėdynė, veidu į save; siaura sėdynė su atrama galvai, veidu nuo savęs; nešimas ant nugaros (kad būtų patogiau nešti vyresnius vaikus). Ši nešioklė – tai reguliuojama ergonomiška saugi sėdynė, su kuria mažylį nešti galima daugybe skirtingų būdų, išsirenkant sau ir mažyliui patogiausią.

Nešioklė tinka vaikams nuo 3,6 iki 14,5 kg. Reguliuojama ergonomiška sėdynė užtikrina patogumą, teisingą galvos ir nugaros atramą. Reguliuojami dirželiai leidžia reguliuoti nešioklės dydį, tad ją galima naudoti ilgą laiką, įvairiose mažylio augimo stadijose. Nešioklė sukurta taip, kad užtikrintų maksimalų patogumą suaugusiajam, nes specialių diržų dėka svoris perkeliamas ant klubų. Nešioklė pagaminta iš saugių medžiagų, kurios maloniai priglunda ir nekenkia kūdikiui.

DĖMESIO! Prieš naudodamiesi, perskaitykite instrukciją.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Nešioklė Infantino 4in1

Įvertinti prekę