• Išparduota
Rinkinys Play-Doh Sumuštinių keptuvė

Rinkinys Play-Doh Sumuštinių keptuvė

19,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Rinkinys Play-Doh Sumuštinių keptuvė

Prekės aprašymas

Kam gi nepatinka karšti sumuštiniai su tąsiu sūriu? Naujasis PLAY-DOH plastilinas „Stretch“ stipriai išsitempia ir plyšta ir atrodo kaip tikras išsilydęs sūris! Suformuok PLAY-DOH duonelę, uždėk STRETCH sūrio, įvairių pagardų, sudėk viską į keptuvę ir suspausk. Vėliau bus taip malonu plėšti sumuštinį pusiau ir stebėti, kaip tempiasi plastilininis sūris! Su PLAY-DOH vaizduotei nėra ribų!

Rinkinyje yra sumuštinių keptuvė, duonos formelė, stalo įrankiai, lėkštutė, 1 indelis STRETCH ir 5 indeliai standartinio PLAY-DOH plastilino.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų – yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Neskirta valgyti. Reikalinga suaugusiųjų pagalba. Pastaba: modeliavimo masė gali palikti dėmių. Laikykite atokiau nuo kilimų ir kitų medžiaginių paviršių. Rekomenduojama suaugusiųjų priežiūra.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Amžius nuo
3m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Rinkinys Play-Doh Sumuštinių keptuvė

Įvertinti prekę