Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand
  • Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand
  • Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand
  • Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand
  • Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand

Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand

35,99 €
Pristatome per 3-7 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 3-7 d.d.

Atsiimkite LP Express terminale. Pristatome per 3-7 d.d.

Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand

Dar daugiau smagių žaidimų su magišku kinetiniu smėliu! Nauji įrankiai ir naujos smėlio spalvos leis išlaisvinti vaizduotę ir pasijusti tarsi paplūdimyje!

Kinetinis smėlis – tai magiškas smėlis, kurio nesinorės paleisti iš rankų! Niekada neišdžiūna, lengvai valomas, netepa rankų, paprastai formuojamas. Specialaus polimero dėka kinetinis smėlis neišdžiūva, su juo galima žaisti vėl ir vėl! Šis smėlis puikiai tinkamas įvairioms figūroms ir pilims lipdyti. Žaisdamas vaikas kartu vysto ir savo kūrybinius gebėjimus bei smulkiąją motoriką. Smėlis nelimpa prie rankų ar prie rūbų, tad žaidimo aplinką lengva išlaikyti švarią.

Rinkinyje: 907 g kinetinio smėlio, daugiau kaip 10 įrankių ir formelių.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Kinetinis smėlis nevalgomas! Naudokite tik sausose vidaus patalpose. Turinys gali skirtis nuo ant pakuotės pavaizduotų paveikslėlių. Pažaidę, kruopščiai nusiplaukite rankas. Produkto nelaikykite ir nežaiskite su juo šalia karščio ar ugnies šaltinių. Svarbu: kinetinį smėlį laikykite uždarame inde, kad jis būtų švarus ir ant jo nesikauptų dulkės. Kinetinis smėlis jautrus drėgmei ir vandeniui. Jei smėlis praranda savo ypatingą tekstūrą, vadinasi, aplinka yra per drėgna arba per sausa. Savo įprastą tekstūrą smėlis įgauna esant 60% drėgmei. Jei kinetinis smėlis sušlapo, leiskite jam natūraliai išdžiūti ir jis vėl atgaus savo įprastą tekstūrą. Smėlis gali palikti dėmių, todėl jei žaidžiate ant šviesių paviršių ar kilimų, pasirūpinkite jų apsauga. Žaidžiant reikalinga suaugusiųjų priežiūra. Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite pakuotės medžiagas. Produktas atitinka CPSC saugos reikalavimus ir standartą ASTM 4D-4236.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Kinetinio smėlio rinkinys Kinetic Sand

Įvertinti prekę