• Išparduota
Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm
  • Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm
  • Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm
  • Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm
  • Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm

Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm

24,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm

„Dream Seekers“ – tai draugės svajonių gaudytojos, kurios pasiruošusios pasidalinti savo svajonėmis ir įkvėpti tave siekti savųjų! HOPE – tai magiškos išvaizdos fėja, pasipuošusi ryškiomis spalvomis, turinti ilgas, lanksčias rankas ir kojas, pasiruošusi tapti tavo geriausia drauge, nes jos svajonės labai panašios į tavąsias. HOPE sėdi sapnų gaudyklėje, kurioje yra ypatinga vietelė tavo slaptoms svajonėms užrašyti. Tavo svajonių gaudytoja saugos tavo paslaptį ir linkės, kad užrašyta svajonė kuo greičiau išsipildytų. HOPE visada švyti spalvomis ir pozityvumu! Ji svajoja, kad kiekvienas rastų savo laimės vaivorykštę – tai atspindi ir jos spalvingas magiškas įvaizdis! HOPE pasipuošusi ryškiu sijonėliu ir stilingais kedais. Nuostabųjį vaivorykštės sijonėlį ir stilingus kedus galima nuimti! HOPE gali pasigirti ir įspūdingais ryškiais holografiniais sparnais, padabintais vaivorykštės raštais ir suteikiančiais fėjai dar daugiau žavesio. Fėja turi gražius ir blizgančius ilgus plaukus bei išskirtinio dizaino plaukų gumeles, ir jai labai patinka, kai ją šukuoja ir sukuria įvairias šukuosenas. HOPE veidukas – mielas ir išraiškingas, ji turi didžiules gražias akis ir atrodo išties miela ir draugiška.

Ant kiekvienos fėjos-svajonių gaudytojos riešo rasi jos išskirtinį gražų svajonės ženklelį, atspindintį lėlytės asmenybę ir svajonę. HOPE svajonės ženklelis yra „Laimė“. Ši miela fėja siekia skleisti laimę visame pasaulyje! Lėlytė turi medžiaginį kūną, ilgas rankas ir kojas, todėl ją lengvai pastatysi į bet kokią pozą arba pasodinsi į jos magišką svajonių gaudyklę.

Surink visą „Dream Seekers“ lėlyčių kolekciją ir siek savo svajonių drauge su jomis!

Rinkinyje yra 1 medžiaginė lėlytė, 1 pora batelių, 1 sijonėlis, 1 plaukų aksesuaras. 

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas. 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

DREAM SEEKERS

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
5 m.

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Pliušinė lėlė Dream Seekers Hope, 36cm

Įvertinti prekę