• Išparduota
Lėlė Kindi Kids Mystabella, 25cm
  • Lėlė Kindi Kids Mystabella, 25cm
  • Lėlė Kindi Kids Mystabella, 25cm

Lėlė Kindi Kids Mystabella, 25cm

34,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Lėlė Kindi Kids Mystabella, 25cm

Prekės aprašymas

Labas! Aš esu Mystabella ir man patinka vienaragiai! Aš turiu spalvingą suknelę ir lankelį su vienaragio ragu, o rankoje galiu laikyti dažų teptuką, kurį gali pamerkti į vandenį, o tada piešti ant „Shopkins“ molberto ir stebėti, kaip jame atsiranda magiškas piešinys! Aš turiu dideles blizgančias akis, gražius ilgus plaukus, keičiamus drabužius ir batelius ir galiu judinti galvą. Užsuk į mano svajonių pasaulį, kuriame viskas virsta realybe, ir smagiai pažaiskime! Lėlytės „Kindi Kids“ – tai mažos gražuolės mergaitės, lankančios vaikų darželį, kuriame kiekviena diena kupina nuotykių, linksmybių ir naujų draugų. Šios lėlytės nekantrauja su tavimi susipažinti!

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Lėlytės nedėkite į burną, nes gali išsipešti jos plaukai. Stebėkite, kad lėlytės plaukai būtų švarūs, nes juose gali kauptis dulkės ir alergenai. Mažiems vaikams rekomenduojama suaugusiųjų priežiūra. Žaislas nevalgomas.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Amžius nuo
3m.

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Lėlė Kindi Kids Mystabella, 25cm

Įvertinti prekę