Kūdikio lizdelis Albero Mio Forest Boho Rusty B001

Kūdikio lizdelis Albero Mio Forest Boho Rusty B001

52,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Kūdikio lizdelis Albero Mio Forest Boho Rusty B001

Pagamintas iš satino medvilnės, audinys iš 100% natūralių pluoštų. Dėl savo struktūros ši medžiaga išlaiko šilumą ir sugeria drėgmę, o tuo pačiu yra maloni ir švelni odai. Satininė medvilnė tinka alergiškiems vaikams. Piešinėliai ant audinių yra ekologiškia, ​​saugūs patiems mažiausiems.

Lizdelio apačioje yra nuimamas čiužinys iš poliuretano putų, kuris praleidžia orą. Nuimamas čiužinys taip pat palengvina jo skalbimą.

Ovali forma ir aukštesni lizdelio kraštai primena kūdikiui sąlygas mamos pilvelyje, suteikia saugumo jausmą ir padeda prisitaikyti prie naujos aplinkos.

Įsiūta virvelė leidžia reguliuoti vaikui tinkamą dydį, auga kartu su juo. Virvelės kraštai, užrišus, turi papildomą įsiūtą medžiaginį atvartą, kuris neleidžia įsipainioti vaiko kojytėms. 

Skirtas vaikams nuo 0 iki 8 mėnesių amžiaus.  

Sudėtis: audinys iš satino medvilnės 100% medvilnė, užpildas 100% poliesteris + poliuretano putos.

Matmenys: 80 x 45 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Medžiaga
Putų poliuretanas, medvilnė

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Kūdikio lizdelis Albero Mio Forest Boho Rusty B001

Įvertinti prekę