Interaktyvus žaislas Innogio GioFriends Lucy

Interaktyvus žaislas Innogio GioFriends Lucy

46,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Interaktyvus žaislas Innogio GioFriends Lucy

Prekės aprašymas

Beždžionėlė Lucy taps Jūsų vaiko drauge nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Šviečiantis pilvukas gali būti naudojamas kaip naktinė lempa tamsos bijančiam vaikui. Pilvo mechanizmas taip pat veikia kaip muzikos dėžutė su 10 melodijų. Specialiai parinkti garsai nuramins mažylį ir prisidės prie ramaus miego.

Mielas žaislas pagamintas iš įvairių medžiagų, kurios stimuliuoja daugelį vaiko pojūčių. Žaislas lavina vaizduotę ir teigiamai veikia emocinę raidą. Dėl neutralių spalvų ir dizaino žaislas patiks kiekvienam vaikui ir puikiai įsilies į kambario interjerą. 

GioFriends tai pagalba tėvams užmigdant vaiką. Melodijų, gamtos garsų ir subtilaus naktinio švytėjimo dėka, žaislas sukurs tobulą atmosferą, lėtai supažindins vaiką su ramybe, o paskui užmigdys. 

Interaktyvaus žaislo mechanizmas gali būti naudojamas atskirai be mielo žaislo. Turi kontūruotą padą, kurios dėka tvirtai stovi. Mechanizmas neįkaista, todėl yra visiškai saugus vaikui. 

GioFriends auga kartu su Jūsų vaiku. Puikiai tiks kūdikiui kaip lempa su muzikine dėžute. Šiek tiek vyresniam jis gali būti naudojamas kaip naktinė lemputė, o ikimokyklinukui tai bus puikus mielas žaislas, kuriame galės paslėpti savo lobius. 

Mechanizmo savybės

Neįšyla;

Laikmatis (10, 20, 40 min);

Lengva naudoti;

Du apšvietimo režimai: šilta balta šviesa naktinio apšvietimo režimu, mėlyna, žalia, geltona muzikos režimu;

Gamtos garsai.

Techniniai duomenys

Medžiaga: 100% poliesteris

Reikalingos 3 x AAA baterijos

Gaminio aukštis: 35 cm

Pakuotės matmenys: 18,50 x 14,00 x 27,50 [cm]

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn
Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AA/LR6
Elementų skaičius
3

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Interaktyvus žaislas Innogio GioFriends Lucy

Įvertinti prekę