• Išparduota
Prabangus automobilis Jazwares Peppa Pig

Prabangus automobilis Jazwares Peppa Pig

42,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Prabangus automobilis Jazwares Peppa Pig

Prekės aprašymas

Kiaulytė Pepa nekantrauja leistis į kelionę savo naujuoju automobiliu! Paspausk bagažinės mygtuką ir užsidegs automobilio žibintai, pasigirs muzika ir žinomos frazės iš populiariojo filmuko. Automobilyje gali tilpti 4 keleiviai. Rinkinyje yra kiaulytės Pepos ir jos tėčio figūrėlės.

Rinkinyje 2 figūrėlės, automobilis

Reikalingos 3 x 1,5V AA baterijos (pridedamos demonstracinės baterijos). Rekomenduojama naudoti šarmines baterijas. Baterijas turi keisti suaugusieji. Naudokite tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Įdėdami baterijas, nesumaišykite poliškumo ženklų. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Nemaišykite senų baterijų su naujomis, taip pat standartinių (anglies-cinko) su šarminėmis. Nekraukite neįkraunamų baterijų. Prieš kraudami baterijas, išimkite jas iš žaislo. Baterijas kraukite tik prižiūrint suaugusiems. Išsekusias baterijas išimkite iš žaislo. Niekada nemeskite/neišmeskite baterijų į ugnį, nes jos gali sprogti arba išsilieti.

DĖMESIO! Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų. Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite pakuotės medžiagas. Šis žaislas generuoja blyksnius, kurie rizikos grupės asmenims gali sukelti epilepsijos priepuolį. Žaislas atitinka standartų CPSIA ir ASTM-F963 reikalavimus. Žaislo išvaizda ir spalvos gali skirtis nuo pavaizduotų. Išsaugokite šią informaciją bei kontaktus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
24 mėn
Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AAA/LR3
Elementų skaičius
3

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Prabangus automobilis Jazwares Peppa Pig

Įvertinti prekę