• Išparduota
PJ MASKS Pižamų herojų būstinė
  • PJ MASKS Pižamų herojų būstinė
  • PJ MASKS Pižamų herojų būstinė
  • PJ MASKS Pižamų herojų būstinė

PJ MASKS Pižamų herojų būstinė

40,55 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

PJ MASKS Pižamų herojų būstinė

Prekės aprašymas

Prisijunk prie Pižamų herojų – vaikų, nakties metu tampančių superherojais, kurie atskleidžia didžiausias paslaptis ir demaskuoja priešus! Laukia išties įspūdingi nuotykiai! Šis rinkinys – tai animaciniame seriale matyta Pižamų herojų būstinė. Herojai čia renkasi pasitarti ir suderinti veiksmų planą. Rinkinys turi du šaunius režimus – gali būti būstinė arba raketa! Kai jis uždarytas, galima įsivaizduoti Pižamų herojų nuotykius kosmose, o kai atidarytas – iššūkių kupinas dienas Žemėje. Atidarytas rinkinys tampa herojų būstine su transporto priemonių paleidimo mechanizmu ir dekoratyvine konsole smagiems nuotykių scenarijams kurti.

Rinkinyje yra Catboy veiksmo figūrėlė ir herojaus transporto priemonė. Pižamų herojų būstinė bus puiki dovana personažų Catboy, Owlette ir Gekko fanams!

Įspėjimas! Netinka vaikams iki 3 metų - yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

PJ MASKS Pižamų herojų būstinė

Įvertinti prekę