• Išparduota
Apyrankė Gromiti Elemental Bracer
  • Apyrankė Gromiti Elemental Bracer
  • Apyrankė Gromiti Elemental Bracer
  • Apyrankė Gromiti Elemental Bracer

Apyrankė Gromiti Elemental Bracer

34,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Atsiimkite LP Express terminale.

Apyrankė Gromiti Elemental Bracer

Prekės aprašymas

Užsidėk apyrankę ir leiskis į magišką „Gormiti“ pasaulį, kur patirsi saugybę kvapą gniaužiančių nuotykių! Išsirink žetoną ir įkišk jį į tam skirtą apyrankės angą. Apyrankė atpažins herojų ir ištars jo vardą. Metas kovai! Norėdamas pakeisti herojų, tiesiog išimk žetoną, įdėk naują ir tęsk žaidimą. Rinkinyje yra 4 žetonai. Paspausk apyrankės mygtuką ir aktyvink specialiuosius herojų efektus. Ant apyrankės užsidegs švieselė ir girdėsis garso efektai! Kurk unikalius žaidimo scenarijus ir išgelbėk Gorm salą nuo blogio jėgų!

Rinkinyje esančios baterijos skirtos tik prekės išbandymui. Prieš naudodamiesi, šias baterijas pakeiskite naujomis.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų – yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Spalvos ir stilius gali skirtis nuo pavaizduotų ant pakuotės. Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas ir kitus komponentus, kurie nėra šio žaislo dalis.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
LR44/AG13
Elementų skaičius
3
Amžius nuo
12mėn.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Apyrankė Gromiti Elemental Bracer

Įvertinti prekę