Pagalvė kūdikiui Meadow Grey, 33 x 25cm
  • Pagalvė kūdikiui Meadow Grey, 33 x 25cm

Pagalvė kūdikiui Meadow Grey, 33 x 25cm

29,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Pagalvė kūdikiui Meadow Grey, 33 x 25cm

Drugelio formos bambukinė pagalvė yra ramaus ir saugaus kūdikio miego garantija. Pagalvė buvo profiliuota taip, kad tinkamai prilaikytų mažą kūdikio galvytę smūgių metu. Pagalvė puikiai tiks vaiko kelionei automobilinėje kėdutėje bei pasivaikščiojimams vežimėlyje. Mažylis kelyje nejaus jokių nelygumų, kurių todėl galės patogiai miegoti. Pagalvę galima naudoti keičiant sauskelnes ant vystymo stalo. 

Pagalvės užpildas pagamintas iš BabySoft silikonizuotos izoliacijos, kuri yra tinkamo storio ir minkštumo, užtikrinanti, kad vaikas nesušals ir neperkais. Dėl tinkamai parinktos pluošto struktūros puikiai tinka jautriai kūdikio odelei.

Matmenys: 33 × 25 cm 

Pagalvė pagaminta iš aukščiausios kokybės 100% bambuko, užpildas BabySoft silikonizuota izoliacija - 100% poliesteris.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Pilka
Pagalvės dydis
25 x 33 cm

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Pagalvė kūdikiui Meadow Grey, 33 x 25cm

Įvertinti prekę