Vonelė Colibro SPA 2in1 Cool, 86cm

Vonelė Colibro SPA 2in1 Cool, 86cm

49,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Vonelė Colibro SPA 2in1 Cool, 86cm

Colibro SPA vaikiška vonelė yra aukščiausios kokybės gaminys. Medžiaga iš kurios ji buvo pagaminta yra patvari ir matinė, o tai užtikrina saugumą ir estetiką. Krašteliai lygūs, todėl SPA vonelė labai patogi tiek vaikui, tiek tėvams.

Vonia su gultuku 0-6 mėnesių vaikams, kurie patys nesėdi, gultukas neleidžia vaikui paslysti ir laiko jį optimalioje padėtyje maudymosi metu. Taip pat užtikrina, kad vaikas būtų maudomas saugiame gylyje. 

Vonia be gultuko vaikams nuo 6 mėn, kurie atsisėda patys. Dėl galimybės nuimti gultuką gaunate patogią ir erdvią vonią vyresniam vaikui.

Guminio vožtuvo dėka galite greitai ir patogiai išleisti vandenį. Be to, tiek gultukas, tiek muilo laikiklis turi skylutes, kurių dėka iš jų teka vanduo.

Ilgis: 86 cm.

Skirta vaikams nuo 0 iki 6 mėnesių su gultuku ir vyresniems nei 6 mėn be gultuko.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Spalva
Žalia
Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Vonelė Colibro SPA 2in1 Cool, 86cm

Įvertinti prekę