Mašinėlė Little Tikes
  • Mašinėlė Little Tikes
  • Mašinėlė Little Tikes
  • Mašinėlė Little Tikes

Mašinėlė Little Tikes

136,99 €
Pristatome per 3-7 d.d.
Kiekis
Paskutinė prekė

Pristatymas į namus. Pristatome per 3-7 d.d.

Mašinėlė Little Tikes

Prekės aprašymas

Klasikinis „Cozy Coupe“ – tai mielas mažas automobilis, kuriuo važinėtis patiks kiekvienam mažyliui! Mažas vairas, garso signalas, patogiai atsidarančios durelės ir gale esantis dėklas vandens buteliukui ar kartu keliaujantiems žaisliukams susidėti užtikrins smagias ir nuotykių kupinas keliones. Be to, automobilis turi benzino baką, tad mažylis pasijus tikru vairuotoju! Automobilis turi du režimus – jį gali stumti tėvai arba, išėmus jo dugną, jis gali tapti puikiu motorinius įgūdžius lavinančiu paspirtuku! Tai puikus žaislas, džiuginantis vaiką tiek namuose, tiek lauke!

ĮSPĖJIMAS! Produktas skirtas 1,5-5 metų vaikams. Didžiausias leidžiamas svoris - 23 kg. Surinkti turi suaugusieji. Reikalinga suaugusiųjų priežiūra. Draudžiama naudoti šalia baseinų, laiptų, nuokalnėse ar įkalnėse, keliuose.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
18 mėn

4 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Mašinėlė Little Tikes

Įvertinti prekę